Natasja

Werkwijze

Natasja werkt volledig onafhankelijk en werkt hierdoor met de partijen, die het beste bij u passen.

LEES VERDER >

Inspiratie

Op deze pagina vindt u interviews, beschrijvingen, informatie enz. over alles rondom een overlijden.

LEES VERDER >

Contact

Een dierbare overleden? Natasja staat dag en nacht voor u klaar: 06 54 395 865.

LEES VERDER >

Kern van mijn passie/doel:

Liefdevl en persoonlijk, een eerste troost

Eerste troost
Hoe meer je van iemand houdt en hoe meer en intenser de herinneringen aan iemand zijn, hoe groter het verdriet is als je een geliefde verliest. De lege stoel, het niet meer kunnen delen van een gebeurtenis die dag. Ik help je om van deze ingrijpende gebeurtenis een waardevolle herinnering te maken, een eerste troost. Het lijkt een onmogelijke taak om te midden van het verdriet dit in hele korte tijd te regelen.

Ik doe dit samen met jou èn voor jou. Ik neem alle tijd, luister en denk mee over de mogelijkheden en draag ideeën aan. Ik neem de zorg uit handen en begeleid de organisatie van de uitvaart. Dit doe ik allemaal in overleg met jou.

Jouw eigen uitvaart
Ook als je je eigen wensen rondom jouw eigen uitvaart wilt vastleggen, kan dat. Dit kan rust en duidelijkheid geven, voor jezelf en voor je nabestaanden. Je kunt je eigen wensen vastleggen of een gedeelte daarvan zodat ook je nabestaanden de ruimte hebben om invulling te geven aan het afscheid.

Natasja van der Woude Uitvaartbegeleiding is een kleine zelfstandige onderneming. Er is geen tijdsdruk vanuit een grote organisatie zodat we samen rustig de tijd hebben om te kijken wat als eerste geregeld moet worden. De uitvaart hoeft niet direct in één gesprek geregeld te worden. Ik kom iedere dag, indien jij dat (ook) wenst, langs om beetje bij beetje vorm te geven aan de uitvaart.

Wij zijn volledig onafhankelijk. We hebben geen prijsafspraken met leveranciers waardoor je gegarandeerd bent van datgene dat ècht bij je past. Ook maakt het niet uit waar je verzekerd bent. De verzekering keert 9 van de 10 keer het verzekerde bedrag uit. Dit zoeken we graag voor je uit. Hierbij geven we tevens inzicht of de wensen bij het beschikbare budget aansluiten.

Natasja – eigenaar & uitvaartbegeleidster

Een liefdevol, persoonlijk en een tot in de puntjes verzorgd afscheid biedt u een eerste troost. Dit heb ik zelf ervaren en dat gun ik iedereen en dat is mijn drive, doel en passie als uitvaartbegeleider. Daarnaast zit het vak in de van der Woude-familie. Dus gevormd door de opvoeding, door levens- en werkervaring en de juiste opleiding  sta ik u bij in een emotionele periode. 

Pitch van Natasja over haar werk als uitvaartbegeleider tijdens een bijeenkomst op 29 oktober 2019.

In gesprek met Natasja over haar werk.

Het werk van uitvaartbegeleider doe ik samen met leveranciers, die bij de familie passen en die zich onderscheiden door net een extra stapje te doen. Als ik een vervanger of hulp nodig heb, doe ik dit samen met mensen, die het vak verstaan.