Natasja

Werkwijze

Natasja werkt volledig onafhankelijk en werkt hierdoor met de partijen, die het beste bij u passen.

LEES VERDER >

Inspiratie

Op deze pagina vindt u interviews, beschrijvingen, informatie enz. over alles rondom een overlijden.

LEES VERDER >

Contact

Een dierbare overleden? Natasja staat dag en nacht voor u klaar: 06 21 6 21 332.

LEES VERDER >

Kern van mijn passie/doel:

Liefdevl en persoonlijk, een eerste troost

Natasja – eigenaar & uitvaartbegeleidster

Een liefdevol, persoonlijk en een tot in de puntjes verzorgd afscheid biedt u een eerste troost. Dit heb ik zelf ervaren en dat gun ik iedereen en dat is mijn drive, doel en passie als uitvaartbegeleider.
Daarnaast zit het vak in de van der Woude-familie.
Dus gevormd door de opvoeding, door levens- en werkervaring en de juiste opleiding  sta ik u bij in een emotionele periode. 

Het werk van uitvaartbegeleider doe ik samen met leveranciers, die bij de familie passen en die zich onderscheiden door net een extra stapje te doen. Als ik een vervanger of hulp nodig heb, doe ik dit samen met mensen, die het vak verstaan:

Yvonne – uitvaartbegeleidster

Net als Natasja heeft Yvonne de Hotelschool als achtergrond. Beiden zijn ze werkzaam (geweest) binnen de evenementenbranche en hebben ze de drang om het verschil te willen maken.
De manier om ècht een verschil te maken. Natasja met haar kennis van het uitvaartwezen en Yvonne met haar ervaring in de evenementenbranche. Want hoe raar het ook klinkt, een uitvaart is ook een event. Het moet goed doordacht zijn op basis van de wensen van de klant, geen standaard “product”, perfect worden uitgevoerd met oog voor detail èn, het kan maar één keer goed. En dat is waar onze krachten liggen.
Wij weten dat het belangrijk is dat het gebeurt zoals u dat wilt. Ook al denkt u misschien dat het niet haalbaar of te onconventioneel is. En daarom heeft u ons. Wij denken met u mee en zetten alles op alles om te zorgen dat dit afscheid, hoe moeilijk dit vaak ook is, er één is zoals u dat in gedachten heeft.

Erwin – assistent uitvaart

Als je Erwin vraagt: “Waarom werk je bij een uitvaartonderneming terwijl je een technische opleiding hebt gedaan en werkt in de industriële automatisering?”, dan zegt hij uit de grond van zijn hart: omdat een uitvaart die klópt, die bij je past, zo ongelooflijk belangrijk is. Belangrijk als goede start van het rouwproces, belangrijk om verder te kunnen met het leven.
Na één keer uit nood te hebben geholpen, was Erwin om. Sindsdien assisteert hij met zijn warme en rustige persoonlijkheid regelmatig bij een uitvaart.

 

Mathilde – vormgeefster

Hoe lang blijft een rouwkaart en/of bidprentje bij u gemiddeld staan? Hoe persoonlijker de kaart, hoe langer deze blijft staan. Wij hechten om deze reden heel veel waarde aan een rouwkaart en maken in dezelfde stijl het condoléance-boek, de zakdoekwikkels. de foto-presentatie en video-presentatie als de familie dit wil. Dit doen we samen met vormgeefster Mathilde van math-made.nl.
Mathilde heeft slechts een aantal aanwijzigingen nodig en maakt vervolgens in de vaak korte tijd de meest mooie en warme rouwkaarten, voorzien van de juiste informatie met daarin de prachtigste details.