Werkwijze

Natasja

Een liefdevol en een tot in de puntjes verzorgd afscheid biedt u een eerste troost.

LEES VERDER >

Inspiratie

Op deze pagina vindt u interviews, beschrijvingen, informatie enz. over alles rondom een overlijden.

LEES VERDER >

Contact

Een dierbare overleden? Natasja staat dag en nacht voor u klaar: 06 54 395 865.

LEES VERDER >

Werkwijze

Is er iemand in uw directe omgeving overleden dan belt u Natasja. Natasja neemt meteen alle zorg uit handen en regelt alles van a-z. Van het verzorgen van de overledene tot de verplichte formaliteiten, van het verzorgen van de rouwkaart en -advertentie tot het boeken van het crematorium of begraafplaats, van het rouwvervoer tot het afwikkelen van de uitvaartverzekering, enz.

Natasja werkt volledig onafhankelijk en werkt hierdoor met de mensen, die met net zoveel passie en liefde het vak uitoefenen als Natasja zelf èn die het beste bij u passen. Mocht u een uitvaartverzekering hebben dan nog is het mogelijk Natasja in te schakelen waardoor de uitvaart persoonlijk en respectvol is en boven alles een eerste troost biedt bij deze ingrijpende gebeurtenis.

Wilt u uw wensen vastleggen om nabestaanden te ontzorgen of bent u ernstig ziek of wilt u zich oriënteren op de mogelijkheden rondom een uitvaart of bent u nieuwsgierig naar de kosten van een uitvaart? Vult u onderstaand formulier in en u wordt teruggebeld om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk gesprek.

Contactformulier:

    Ik wil graag contact omdat: