Het verhaal achter deze kaarten

Ruim 3,5 jaar geleden kreeg ik een briefje in de brievenbus tijdens een roerige periode in mijn leven. Nog altijd heb ik geen idee wie dit briefje in mijn brievenbus heeft gedaan. Ik herken zelfs het handschrift niet. Maar het briefje hangt al die jaren boven mijn bed.
Elk jaar zoeken we naar een kerstkaart, die bij ons past en toegevoegde waarde heeft. We willen geen kerstkaart versturen, die na de feestdagen in de afvalbak belandt. Van het briefje hebben we dus een kerstkaart gemaakt. Eentje voor de geadresseerde en een aantal om door te geven. De reacties waren heel erg enthousiast en we kregen zelfs bestellingen. En daar gaven we uiteraard graag gehoor aan. Throw kindness around like confetti… Dus heb jij één van deze kaarten gekregen: je bent mooi zoals je bent en dat mag je nooit vergeten!!! Wil je ook een stapel om door te sturen? Laat het ons weten: .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *